Det siger andre om os

Læs her hvad tidligere elever og deres forældre har fortalt om os

Tak for en rigtig god oplevelse for vores søn Christopher. Jeg havde fornøjelsen at være copilot her til eftermiddag. Meget tryg oplevelse. Klart anbefaling herfra.


Morten Kjærgaard

Juli 2021

Med Torben som kørelærer, så er man så godt som sikker på at der er styr på tingene. Køretimerne er fyldt med gode tips og altid godt humør. Takket være Torbens engagement har det lykkedes mig at bestå begge prøver i første forsøg på kun 10 uger trods Corona. Kan kun anbefale Torben som kørelærer! 


Camilla Riis

Juli 2021

Kan varmt anbefale Kongens Køreskole. Det har været en fornøjelse at have Torben som kørelærer. Han er super venlig og rolig, og virkelig god til at vejlede og hjælpe med alting – også til det praktiske. Super god oplevelse!


Simon Christensen

August 2021

Jeg er super glad for at jeg valgte Torben som min kørelærer! Han er super god til at lære fra sig og er super rolig at køre med.
Kan varmt anbefale at tage kørekort hos Torben!

Christoffer Bay-Callesen

Juli 2021

Torben er en fantastisk lærer! Han er en meget erfaren bilist og udviser både stor viden og tålmodighed. Torben er god til at tjekke efter om du har forstået det du skal og sørger for at du er er klar til din køreprøve – 5/5 stjerner!

Carl Jenster

Januar 2022

Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Torben. Undervisning og køretimer er struktureret godt og Torben har kun for øje at gøre dig bedre og sikre at du består prøverne. Det er et komprimeret forløb som gør det nemmere at fokusere på det vigtige som elev. Også fordi Torben tager sig af alt det praktiske så du kun skal koncentrere dig om at få dit kørekort. Torben ved lige hvad man har brug for at høre og lære. Jeg giver derfor Kongens Køreskole de bedste anbefalinger og håber mange andre får glæde af Torben undervisning såvel i klassen som på kørebanen. Jeg anbefaler alle mine venner at komme til dig.

Nicolas Schiedel

Januar 2022

Se også vores anmeldelser på Trustpilot

Bliv også en af vores glade elever