Vores kørekort priser er overskuelige

Hos Kongens Køreskole vil vi gerne gøre det så enkelt og overskueligt for dig at få et overblik over vores tilbud og priser. Derfor har vi lavet flere forskellige pakker til dig, som gerne vil tage dit kørekort i nærheden af København. Der er ligeledes en pakke til dig, som ønsker at generhverve dit kørekort eller som har kørselsforbud. I så fald kan vi nemlig også hjælpe.

Lovpakken til kørekort til bil indeholder alt det, som loven kræver både i forhold til teoritimer og praktiske timer. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige pakker, som vores køreskole tilbyder. Du kan også se priser for de enkelte pakker ligesom, at du nederst kan få et overblik over vores listepriser for manøvrebane, ubegrænset teori, en kørelektion m.m.

Vi har lavet pakker så du kan spare penge

Kongens lovpakke indeholder alle de lovpligtige teoritimer og praktiske timer.

Vi har lagt lidt mere i, så det bliver til en pakke, som passer til dig, der vil spare penge.

Listepris kr. 19.000,-
LYNPAKKE (B) TIL BIL

Kongens Lynpakke består af 16 dages intensiv undervisning. Over de 16 dage har du teori og praktisk kørsel i hverdagene. Når du er færdig er du klar til din teoriprøve.

Pakken indeholder de samme elementer som vores normale lovpakke.

I sommerferien 2023 afholder vi to lynhold.

Listepris kr. 22.300,-
GENERHVERVER / Kørselsforbud

Har du fået frakendt dit kørekort, og vil have det igen, skal du generhverve det.

Er dit kørekort blevet inddraget efter at have haft det i mindre end 3 år kan vi hjælpe dig med at få et nyt kørekort.

Individuel pris ud fra dine behov og ønsker – venligst kontakt os

Vores listepriser

 • Ubegrænset teoriundervisning – kr. 3.500,-
 • Manøvrebane – kr. 2.500,-
 • Køreteknisk anlæg – kr. 3.500
 • Online teori med teoriprøver (122 dage) – kr. 450,-
 • Berammelsesgebyr – kr. 250,- *1
 • Kørelektion (45 min.) – kr. 550,-
 • Kørelektion automatgear (45 min.) – kr. 625,-
 • Kørelektion efter normal tid hverdage – + kr. 100,- *2
 • Kørelektion i weekender og helligdage – + kr. 200,-

*1 – Håndtering af papirer med Borgerservice, samt bookning af køreprøver.
*2 – Kørelektioner ud over normal tid som er hverdage kl. 08:30 – 16:00

Kom hurtigt i gang med dit kørekort hos Kongens Køreskole

Hvis du har en travl hverdag, er det vigtigt med fleksibilitet, når du skal i gang med at tage et kørekort. Det ved vi godt hos Kongens Køreskole. Derfor har vi sørget for, at der er holdstart hver måned på forskellige ugedage.

På den måde kan du hurtigt komme i gang med at tage dit kørekort. Du kan starte i en af vores tre afdelinger i henholdsvis Holte, Virum og Hellerup. Herved kan du vælge den afdeling, der passer bedst i forhold til dig og dit liv.

Alle teoriaftener går desuden først i gang kl. 16.30 på hverdage. Dette har vi valgt at gøre, så du ikke skal tage fri fra enten skole eller arbejde for at tage til vores teoriundervisning.

Erfaren og seriøs køreskole i København med forskellige pakker

Skal du tage dit første kørekort, kan du hos Kongens Køreskole vælge mellem to forskellige pakker. Men hvilken pakke skal du så vælge? Du kan vælge mellem nedenstående pakker:

 • Kørekort (B) til bil
 • Lynpakke (B) til bil

Der er fordele og ulemper ved begge disse pakker. Så om du skal vælge den ene eller den anden pakke, kommer helt an på dine ønsker og behov. Begge pakker indeholder de lovpligtige teoritimer og praktiske timer.

Går du meget op i priser, er det værd at kigge nærmere på vores lovpakke, da den er billigere end lynpakken. Hvis du derimod har brug for at tage dit kørekort ekstra hurtigt, er vores lynpakke lige noget for dig.

Har du spørgsmål til pakkerne eller til vores priser, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak.

Tag dit kørekort hos en køreskole i nærheden af København med en høj beståelsesprocent

Hos Kongens Køreskole gør vi alt for, at vores elever altid består første gang. Vi er en køreskole med en høj beståelsesprocent, hvilket vi sætter en stor ære i, og vi ønsker naturligvis, at det skal blive så nem og hurtig en proces for dig som overhovedet muligt.

Vores elever består stort set altid teoriprøven første gang. Når det kommer til den praktiske prøve, forbereder vi dig bedst muligt, så du føler dig godt klædt på til at få dit kørekort i hus. Selvom vores priser er skarpe, så er du sikret en høj kvalitet og undervisning fra kørelærere, der tager deres job alvorligt. Vores mål er at give dig en god oplevelse og sørge for, at du kommer ud i trafikken med selvtillid.

Så er det nu du skal tilmelde dig